Εκδηλώσεις ενημέρωσης πολιτών 17 & 25 Οκτωβρίου

Δύο ακόμα εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των Δημοτών και Κατοίκων του Παλαιού Φαλήρου, σχετικά με το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Υγιούς Γήρανσης SMART BEAR, διοργανώνει ο Δήμος Π. Φαλήρου, στον Πολυχώρο του Δημαρχείου της πόλης στις 17 & 25 Οκτωβρίου, ώρα 17:00.
Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η παρουσίαση και η ενημέρωση του κοινού για την έξυπνη πλατφόρμα δεδομένων, που απευθύνεται σε ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω και η οποία υποστηρίζει βάσει τεκμηρίωσης και με εξατομικευμένο τρόπο, την υγιή και ανεξάρτητη διαβίωση στο οικιακό περιβάλλον.
Παράλληλα στους συμμετέχοντες θα γίνει ενημέρωση για τα πλεονεκτήματα της ένταξης στο πρόγραμμα και θα απαντηθούν οι όποιες απορίες – ερωτήσεις ενώ εξειδικευμένοι εθελοντές-ερευνητές, κατά βάση φοιτητές ιατρικών επαγγελμάτων, θα υποβάλουν τους ενδιαφερόμενους πολίτες σε ατομικές συνεντεύξεις, προκειμένου να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και με τη χρήση tablet.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο προκειμένου να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Υγιούς Γήρανσης Smart Bear, μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τα ΚΑΠΗ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου αλλά και ηλεκτρονικά στο https://smart-bear.gr//επικοινωνία/

Scroll to Top